top of page

Huisdierenuitvaart

Aan ieder leven komt een eind, aan dat van u, maar ook van uw huisdier. Voor u zelf heeft u natuurlijk al een crematie of een begrafenispolis afgesloten en aan uw nabestaanden kenbaar gemaakt hoe uw crematie of begrafenis moet worden geregeld. Voor een huisdier ligt dat anders, je wordt ermee geconfronteerd als u van de dierenarts hoort dat het beter is om het dier te laten inslapen, of het dier plotseling thuis overlijdt, of door een verkeersongeval. Het overlijden van uw huisdier is een emotionele aangelegenheid. Laat daarom uw dierenarts ons uitvaarcentrum bellen om uw overleden huisdier op te halen en het over te brengen naar ons


Het uitvaartcentrum voor huisdieren in Zoetermeer.


Wij zullen dezelfde dag uw huisdier bij uw dierenarts ophalen. Als uw huisdier bij ons uitvaartcentrum is aangekomen, wordt u door ons op een later tijdstip gebeld, wat precies uw wensen zijn. Als u het nog niet aan kan, of het nog niet zeker weet, kunnen wij u op een door u aangegeven moment terug bellen. Want een beslissing nemen op dat moment kan leiden tot een verkeerde beslissing. Wilt u niet door ons gebeld worden, maak dit dan kenbaar aan uw dierenarts. Dan wordt de crematie van uw huisdier conform de opdracht van uw dierenarts uitgevoerd.


U kunt ook zelf van te voren telefonisch contact met ons opnemen, om de zorg betreffende uw huisdier te regelen. Uw overleden huisdier kan ook bij u thuis worden opgehaald, door onze eigen vervoersdienst in een daarvoor speciaal ingerichte auto. Ons uitvaartcentrum is 24 uur per dag beschikbaar. Zelfs als uw huisdier s’nachts, zaterdag, zondag of op een officiële feestdag overlijdt staan wij voor u klaar. U kunt ook zelf, na telefonische afspraak uw overleden huisdier naar ons brengen en tegelijkertijd afscheid nemen..


Voor al uw vragen en wensen staan wij voor u klaar
Laat uw overleden huisdier uw zorg en onze zorg zijn.

bottom of page